AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Sinoćnu žurku u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima obeležila je Mina Vrbaški. Ona je ušla u žestok sukob sa Majom Marinković i to zbog Alekse Savića. Naime, Maja je vređala Aleksinu devojku, što se Mini nije dopalo, pa je žestoko odgovorila Marinkovićevoj, a pored toga je razbila staklo i na kraju završila u zatvoru gde je provela noć.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog svega što se desilo mi smo kontaktirali Mininu mamu Ivanu Vrbaški, te smo je upitali kako gleda na sve što se desilo sinoć.

Pratila sam pomno sve, malo mi je krivo što je tako odreagovala, ali Aleksa je njen drug. I ja znam Minu kakva je, nebitno da li je tamo ili napolju, ona će za druga uvek da stane, to svi znaju. A Maja provocira stalno, proziva nekog ko nije u rijalitiju, to je meni bezobrazno, bolesno. Ja gledam na to ovako - Mina i svi oni pokušavaju nešto da objasne, ali džaba. To ti je kao kad si mrtav, ti ne znaš da si mrtav i nije ti teško, teško je drugima. E to je tako kad si glup, ti ne znaš da si glup i onda je teško drugima oko tebe, tako je i Mini tamo, njoj i pojedincima koji su super i njima je teško jer su drugi glupi kao topovi! Njima pričaš, ali džaba. A da bi se raspravljao sa nekim takvim, moraš da se spustiš na njihov metalni nivo, ali i to je nemoguće i onda od nemoći uradiš nešto tako, razbiješ staklo, štetiš sebi, šta ti to treba da ti pričaju da si neuračunljiva? Ali to je nemoć. Vidim da je Maja iritira non-stop, pre neki dan je mene pominjala, sad Aleksinu devojku - ispričala je Ivana i dodala:
Vidim da sam nekim ukućankama baš bolna tačka, non-stop me pominju i sad se nosim mišlju, pošto Mina hoće da pokrene posao kad izađe, da mi lepo otvorimo pekaru, pošto toliko pate za tim, pa da otvorim lepo pekaru za pojedine zadrugarke, da ih zaposlim da zarade na pošten način, a pekara da se zove "Prosvetljenje" - poručila je Ivana, na račun toga što je Maja isprozivala Minu da je trebalo da radi u pekari kako bi pošteno zaradila.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je Toma Panić bio jedan od onih koji su pružili podršku Mini kada je završila u zatvoru, Ivana kaže da je tako nešto očekivala.

Toma Minu jako voli, bez obzira na njihove okršaje posle njihove veze, on je voli kao drugara i ne gleda je više kao devojku. On je uvek tu, ja sam joj rekla i pre nego što je ušla da se ne svađa sa njim, mi smo ga upoznali, on je stvarno super, takva mu je i majka. Baš je ispao drug noćas, dok nije video da je okej, nije se pomerio. A i iskreno, nisam manje ni očekivala od njega - zaključila je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Ivana Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'