AKTUELNO

Zadrugarka istakla da ne želi da otkriva ništa o odnosu koji se tiče njene majke.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Toma Panić je imao pitanje za Aleksandru Subotić o temi koju mu je ona ispričala u tajnosti, pa je želeo da to podeli i sa milionskim auditorijumom, a ticalo se njenog odnosa sa Ljubom Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Da li misliš da se tvoja majka osetila izdanom gde si ti prenosila svom ocu šta je ona radila. I da li je istina da ste napustile kuću dva dana pre nego što se on vratio iz zatvora - upitao je Toma Subotićevu.
Pre nego što smo otišli da živimo na Vračar, prešla sam da živim na Vračar kada sam upisala šesti razred i tamo sam bila do osmog. Jeste prešli smo tamo dva dana pre nego što je Karađorđe izašao iz zatvora i možda se osetila izdanom zbog toga - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Posle žestokog sukoba Aleksandre i Davida, Zorica donela zaključak! Koraćeva se IZBUBILA kad ju je zadrugarka OVO PITALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'