AKTUELNO

Ne želi da deli ništa što je dobila od njega.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su kao duet prethodne noći nastupali na muzičkom  takmičenju "Zadrugovizija 3" i tada osvojili trostruku nagradu osvojivši sve simpatije kako publike, a tako i žirija. Zbog toga oni su bili nagrađeni i novčano i sa punom korpom slatkiša.

Kija je tokom svog boravka u rijalitiju pokazala da je veliki sladokusac, a s obzirom na to da je danas Sloba ponudio čokoladom, pa iako je u prvi mah odbila, jer je pomislila da to nije deo poklona, ubrzo se predomislila.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je iz svoje korpice sa slatkišima doneo keks koji Kija voli i dao joj celo pakovanje, a kada joj je njena rijaliti drugarica Ana Korać zatražila jedan, ona joj je lukavo odgovorila.

Ne može, ti si se dopisivala sa mojim mužem - rekla je Kija.
Da, muvao sam je. Mi smo se viđali svakodnevno, bioskopi - pričao je ironično Sloba, što je Kiju jako iznerviralo, pa im je prebacila zbog toga.
Ali tada nije bio oženjen - dobacila je Ivanjičanka.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da Kockarevoj nije prijao komentar njene cimerke koja se dopisivala sa njenim još zakonitim suprugom. Bez obzira na to što je sa njom ostvarila najbolji kontakt u "Zadruzi", ona nije mogla da prećuti i da joj ne odgovori.

Pročitajte još: URLALA, ZACRVENELA SE I BACALA STVARI: Nastao potpuni haos zbog raspodele namirnica! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'