AKTUELNO

U studiju nastao muk kad je progovorila.

Biljana Dragojević je u studio "Zadruge" došla kao podrška svom sinu Davidu Dragojević, te je iskoristila priliku da objasni ono što je javnost interesovalo. Naime, ljubavni trougao između Ane Korać, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića već nedeljama unazad intrigira javnost, a sada je svoj sud dala i Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sa Aleksandrom razgovarala, gledanost je tada nadmašila sve moguće. Ljudi su hteli da vide toliko Aleksandru - mladu ženu, koja je morala da zauzme taj stav koji je zauzela - upitala je voditeljka Dušica Jakovljević.
Bila sam sa njom da se pozdravim, vraćalo me je sve to u neke njihove dane kada su bili zajedno. Ipak su oni bili dosta vremena zajedno i kod mene. Ona se oporavila, bila je dosta psihički loše, za to vreme je bila kod mene - odgovorila je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako komentarišete to što je Ana tokom dana Davida uporedila sa filmom ,,Tata na određeno vreme" i kako ste se osećali svi kada je David počeo da se približava Ani - upitala je Dušica.
Pa, ume Ana tako da bocne... Da nije bilo Magdalene, ali bilo je strašno. Bila sam u nezgodnoj situaciji, to mi je sin, znam šta je bilo pre 3 meseca i da su imali turbulentnu vezu, da su imali puno svađa, rasprava. Dosta je bila loše, ona (Aleksandra) je plakala, šta sam mogla da kažem? Nisam mogla da kažem da to nije istina - objasnila je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE PUCA OD NEPRIJATNOSTI! LJUTE RIVALKE OČI U OČI: Ana i Aleksandra se odmerile od glave do pete! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'