AKTUELNO

Nastao je muk u Beloj kući.

Jedna od najgledanijih emisija ,,Pitanja novinara" uzburkale su odnose pojedinih takmičara u Beloj kući, a agonija koja se dešava u vezi sa Aleksandrom Subotić, Davidom Dragojevićem i Lunom Đogani ne prestaje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tako je jedan od novinara upitao Aleksandrinog oca, Karađorđa Subotića da prokomentariše navode ostalih takmičara kako on nije dobar otac, jer ju je, između ostalog, nominovao u nadi da će ona napustiti rijaliti. On je sa stoprocetnom sigurnošću tvrdio da David i Luna Đogani gaje emocije jedno prema drugom, a u toku noći je pred svima priznao nešto što je šokiralo sve.

Ja sam postao učesnik ovog rijalitija i nisam mogao da verujem u neke stvari dok nisam došao ovde i ne verujem o čemu je ovde reč. Radi se o tome da sam nominovao svoju ćerku da bi izašla iz ove kuće i da bi sagledala situaciju na pravi način. Mene kao oca pogađaju njene suze i zablude u kojoj živi. Ja dajem tri dana da će on biti sa Lunom! Juče na predivnoj slavi našeg Velikog šefa, ja sam hteo ne hteo video emociju između Davida i Lune, to je uvod u njihovu situaciju koja se dešava neprestano i koju propraćam. Jednostavno, teško mi je bilo i ne mogu da verujem da ne mogu da doprem do svesti moje ćerke. Ja sam je uporedio sa Zerinom koja je isto mnogo loše, isto se ponašaju. Ona se ne ponaša kao rijaliti učesnik i u pravoj formi, ona nije ni 20% od onog što ustvari jeste. Ona Davidu ne veruje uopšte. Ona se pretvordila u ono što je ja nisam učio. Ja sam je kritikovao i savetovao, pošto sam ceo život u sportu i tražio sam da i ona pristupi tome, da isprati moje korake i da bude moja ćerka u pravom izdanju, a ovo je samo bleda senka moje ćerke. Ona brani nešto što ne može da se odbrani - rekao je Karađorđe.
Ja znam da on mene voli i da ja njega volim, ali sukobi se dešavaju. Luna je meni u početku bila antipatična. Ni kad smo se družile, nije mi legla na prvu. Ali, njoj sada najviše verujem i ona je jedna od retkih koja mi se našla u lošim situacijama. Smetalo mi je kad joj se David poveravao, ali ja o njoj imam lepo mišljenje. Ona je dobra devojka, ali prate je neke loše glasine - odgovorila mu je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mlada blogerka nije mogla da veruje u sve što je Karađorđe izgovorio, pa je odlučila da mu saspe sve u lice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mislim da sam dovoljno rekla Karađorđu juče, treba da ga bude sramota zbog svega što je rekao. Manje - više za mene, ali takve reči za svoju ćerku da kaže, ja ne znam ko to može da podrži. Ja sam zahvalna Bogu što imam oca koji me voli i koji nikad ne bi dozvolio da plačem i da doživljavam nervne slomove. On se na mene nakačio otkad je ušao, on je prišao da mi kaže kako sam ja kriva što on ima loš odnos sa svojom ćerkom. On priča kako smo David i ja nova veza, kako smo zaljubljeni...ali, ja sam mu rekla da sam ja više bila uz njegovu ćerku, nego on ceo život - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

#Luna Đogani

'