AKTUELNO

Ne može više da sluša Lunine teorije.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

U sledećem video-prilogu glavni akteri bili su Branislav Radonić Brendon i David Dragojević. U snimku je puštena situacija kada je Brendon dodirivao Davida, a Dragojević se tom prilikom nije bunio. Zbog ovog snimka nastala je velika galama u kući, s obzirom na to da Luna Đogani već danima govori kako smatra da je Brendon zaljubljen u njenog dečka Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

O tome ja pričam, nije problem Marko! Problem je Brendon koji napada muškarce! - odmah je počela da viče Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Napali Davida da je muška k*rva, pa ja sam hteo malo da se sprdam - rekao je Brendon.
Zašto ja sedim sa njim i pijem kafu? Zato što većina zadrugara izbegavaju njega i automatski mene izbegavaju i meni to odgovara. Ja tačno znam Brendonove rečenice ujutru, šta mi se sluša, ja slušam. Tako ga ja doživljavam. Nemam problem, a ja bih tebe Luna zamolio da prestaneš da se sprdaš na taj račun i nemaš potrebe da skačeš i praviš priču od neke gluposti koja ne postoji. I te kako ću da sedim sa Brendonom, pa iako je gej - vikao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoje izlaganje imao je i David Dragojević, a nakon toga je majka njegove bivše devojke Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović, rekla kako je čula da je David imao profil na društvenoj mreži za upoznavanje drugih muškaraca.

Ja sam prao šolju, on je mene pitao da li imam kafu, ja sam otišao po kafu, dao sam mu je i otišao sam. Glavni razlog zašto ja nisam sa Aleksandrom je njena mama - govorio je David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'