AKTUELNO

Ne može više da je trpi.

Voditelj Milan Milošević je posetio stanare Bele kuće kako bi ovonedeljni vođa Sanja Stanković izabrala potrčke i omiljenu osobu, a neposredno pre toga voditelj je poveo razgovor sa zadrugarima o dešavanjima koji su obeležili prethodne dane.

Jedna od najaktuelnijih tema koja je obeležila ovu sedmicu jeste raskid Suzane Perović i Mikija Đuričića, a njih dvoje su se večeras ponovo posvađali na krv i nož.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo odlučili da se ne zabavljamo, jer ne možemo zajedno. Mi smo dva sveta različita. Ja sam se trudio da je promenim. Ali znate kako se kaže: "Mator konj se u kola ne može upregnuti". Meni niko ne brani da budem sa njom. Ja sam u ovu ženu veoma razočaran i ne mogu da shvatim neke stvari - pričao je Miki.
Ne brani ni meni niko. Ja nisam krila, priznala sam sve kad su bila pitanja novinara - uzvratila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikad u životu nisam voleo lošeg čoveka. Ja sam toliko bio zaljubljen u nju, ali sam kroz njene postupke shvatio da je ona loš čovek, a meni to ne treba. To je strašno. Milane, kako zovu naš zagrljaj - upitao je Miki voditelja.
Ružni zagrljaj - odgovorio je Milošević.
Osećam gorčinu, osećam se potpuno prazno - dodao je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku je Bane Čolak ustao i otkrio Mikiju da je Suzana rekla kako na rođendan Stanije Dobrojević nije išla zbog pčelara, a njemu je rekla kako ne ide zbog sebe. Čuvši ovo, Đuričić je pukao od besa, pa je izvređao.

Sad ću biti najodvratniji. Ako ja lažem neka umru moji, a ako ti lažeš da umru tvoji najmiliji. Dosta više sa lažima. Rekla si mi da nećeš ići na Stanijin rođendan zbog sebe, a ja sam ti rekao da ideš. ili si mene slagala ili njih. Sad čujem da si rekla da ne ideš zbog mene - vikao je Miki na Suzanu dok je ona ćutala i gledala ga u oči.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PROBLEM OKO BUDŽETA UVEK AKTUELAN! Milan ušao u kuću i već izazvao pometnju! Marija OPLELA po Sanji! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV

D. B.

#Zadruga 2

'