AKTUELNO

Bila je besna tokom ovog izlaganja.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Jedno od pitanja bilo je upućeno i Jovani Tomić Matoroj, a odnosilo se na njeno druženje sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Takođe gledaoci su želeli da čuju Jovanin stav o Davidu.

Iskreno, ovaj povratak Aleksandre i priznanje lažne veridbe čini me konfuznom. Lažu i David i Aleksandra - krenula je Matora, a kada se umešala Aleksandra Subotić kako bi objasnila da ona nije lagala, već David, Tomićeva je dodala: David je isti kao ti! Možda i gori.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se distancirala od Ane zbog ovih priča. Neka vidi sama sa kim ima posla. Nisam htela da mi se ponovi situacija sa Lunom od prošle godine, a očigledno hoće - rekla je Jovana.

Jovani nije bilo jasno kako neko može da trpi neke stvari, misleći na Davidovu priču o Aleksandri, te je ušla i u raspravu sa njim. Sve vreme dok je odgovarala bila je besna, dok je Aleksandra bila uplakana jer se opet dovodi iskrenost njene veze sa Davidom u pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'