AKTUELNO

Nerviraju ga prozivke.

Zorica Marković i Lazar Jeremić došli su u ozbiljan sukob, zbog njenih reči koje je izgovorila tokom njegove svađe sa zadrugarima. Naime, pevačica je prišla tokom svađe Jeremiću i optužila ga da je homoseksualne orijentacije, što je uvredilo Lazara, pa joj je skrenuo pažnju koliko su ga potresle njene reči.

Foto: TvPink Printscreen

Lazare shvati kako hoćeš, sinoć je bila šala, a ovo je rekla-kazala, mene to ne zanima! Ja kada te zovem, ja ti kažem: "Hajde p*čka ti materina da me izmasiraš", tako sam ti i sinoć rekla. Ja sam ti rekla u kontekstu naše relacije, jer pričaju za njega - rekla je Zorica.
I ti direktno, ti si sve realno rekla, i onda odjednom: "Ti si gej, ti si ovo" - rekao je Jera.

Foto: TvPink Printscreen

Što ti nisi odmah prišao da mi kažeš, majmune? A koliko puta je do sada rečeno? I ja na osnovu toga kažem: "Pusti tu priču, jer se do sada pričalo koliko puta da si gej", šta ja tebe da branim, kad je to budalaština - odbrusila mu je Zorica.
Već dva meseca pričaju o tome! Spajaju da smo David i ja neka priča - dodao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Zato sam i rekla, da te boli k*rac, poenta moje priče je upravo ovo. Da ispade da ste vas dvojica gejevi. Prekinula sam dalju svađu - završila je Zorica.

PROČITAJTE JOŠ: REKLA JE ZA TEBE DA SI GEJ! Lazar odmah odjurio kod Ane i Davida kako bi im preneo šta je o njima pričala Aleksandra Subotić! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'