AKTUELNO

Nerviraju ga neke stvari koje se dešavaju na velelepnom imanju.

Tokom dana u sobi za rehabilitaciju ovonedeljni vođa, Zorica Marković provela je vreme sa Mikjem Đuričićem i Suzanom Perović. Oni su komentarisali sukob koji je Miki sinoć imao sa Miljanom i Marijom Kulić.

Miki je u razgovoru istakao da ga grize savest što se rasprava desila, ali da ga je još više pogodila, kako je rekao, isfoliranost ostalih stanara Bele kuće.

Ti znaš da te ne vole, meni se prave da me vole, ja sam u goroj poziciji - izjavio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Meni pričaju da sam ja folirant, a tebe se plaše da ti kažu šta imaju, jer ne znaju šta ćeš reći o njima. Stalno foliraju, ali nema veze, idemo daje - dodala je Zorica.
Naje*ali smo - našalio se Miki.

Potom je popularna pevačica pružila reči podrške Mikiju, te je istakla da ne sme da klone duhom, već da mora izdržati zbog sebe.

Moraš da se izdignes, u život tvoj se kunem. Ja sad iz inata ne bih dopustila ovim dušmanima da ti vide leđa. Prvi put sad pobedi i ostvari svoje snove. Oni će da se smeju, oni ciljno rade - poručila mu je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja da sam izašao, Miljana bi se smejala. Preispitivao sam sebe sinoć, u suštini ja nemam ni sa kim problem, osim sa njima. Rijaliti ti se zasniva na tome da iznesemo svoje mišljenje, u tome i jeste problem, jer ja ubodem u suštinu kad izgovorim šta imam. Pa Suzana i ja se posvađamo sto puta u toku dana zbog različitog mišljenja, pa se opet volimo - odgovorio joj je Miki.

Potom se u njihov razgovor uključila i Suzana, koja je htela da ga pohvali kod popularne pevačice.

Ja mu se ovde popnem na glavu nekad za neke ljude, kad nešto kaže, a posle on ispadne u pravu i hoću da se pojedem zbog toga - izjavila je Suzana.

PROČITAJTE JOŠ: UZELI BUDŽET POGNUTE GLAVE! Zorica pobesnela na Draganu i Ša, pa donela EKSTREMNU ODLUKU! (VIDEO)

U nastavku teksta pogledajte u video - snimku kako je izgledao razgovor između zadrugara.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'