AKTUELNO

Subotićeva iznela ozbiljne otpužbe na račun svoje majke.

Ponedeljak veče je rezervisano za emisiju "Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom". Povodom ovoga je voditelj Milan Milošević posetio zadrugare, pa sa njima porazgovarao o nedeljnom budžetu i hrani koja je razlog svakodnevnih svađa.

Kako je Aleksandra Subotić nova zadrugarka, voditelj ju je upitao kako su se zadrugari postavili prema njoj i da li su joj zadrugari ponudili hranom, a između ostalog i da li ju je njena majka Ljuba Panotović pitala da li ima hranu.

Aleksandrin odgovor je bio da ne zna, što je Ljubu izvelo iz takta, te su ušle u verbalni sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Ona mene ovde nije ponudila ni sa čim. Sećam se kada je mesila hleb, svima je ponudila mene nije - rekla je Ljuba u svoju odbranu.
Ja sam pokušala da pričam sa tobom o temi koja je mene zabolela. Ja ne želim da pričam sa tobom i da se raspravljam. Sa tobom nije moguće pričati normalno - uzvratila joj je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti i David ste lagali jedno drugo. Ovo je odnos majke i ćerke, ćerke koja se zaigrala riijalitija. Ne poštuješ me kao majku. Treba da se zapitaš da li ću pričati sa tobom nakon rijalitija.  Ja nisam majka na dugme gospođice. Pripazi šta radiš. Ja sam se borila za tebe otkako sam te rodila. Ti si zavila moju porodicu u crno. Ti si prisluškivala mog oca i dostavljala snimke - pričala je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moja mama je ta koja je zvala ljude i spajala me sa mnogim moćnim muškarcima, biznismenima i bogatima iako sam ja tada bila zauzeta - rekla je.

Zbog ovih reči, Ljuba je pobesnela i izletela iz Bele kuće u suzama, pa pričala da je Subotićeva sve ovo slagala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: ON JE PRVI DEČKO ANE KORAĆ! Sada je u burnoj vezi sa Davidom, a evo zbog koga je godinama PATILA! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'