AKTUELNO

Nije joj jasno ponašanje svoje majke!

Počeo je još jedan "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević je između ostalog otvorio i temu odnosa između Ljube Pantović i Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je prokomentarisao to što Ljuba ovih dana ogovara Aleksandru sa određenim zadrugarima po kući, a Ljuba je ustala i objasnila da ona komentariše sa bliskim ljudima kako joj smeta to što je ćerka ne nudi hranom, a mnogi drugi da. Zatim je Milan spomenuo da se kod naroda sa jedne strane stekao utisak da se Ljuba pomirila sa Aleksandrom i u dobrim odnosima je sa njom jer je shvatila da ima "bogatog zeta" sada. Pantovićeva je prokomentarisala te navode.

Zet mi je bogat? Koji zet? Koliko ja znam, zet je muž, ona muža nema. To me ne zanima, ja isključivo sama zarađujem, niti sam se grebala od nje, niti se od mog grebem, isključivo sve sama radim. Ja ću da budem srećna ako se ona uda za nekog dobrostojećeg, jer će joj biti dobro. Ja se ne oslanjam ni na koga, ni na nju. Ja sam tako naučila u životu. Kada mi je bilo najteže, ja sam samu sebe vodila po bolnicama - započela je Ljuba, a onda se rasplakala i ispričala kako je morala da očvrsne kroz život, jer se uvek sama borila.

Onda se osvrnula na Aleksandrinu slavu, kada su se njih dve i pomirile, a zbog koje se se stekao utisak da se Ljuba pomirila sa ćerkom iz koristi, jer se tada pokazalo koliko je bogata njena simpatija, koja joj je upriličila galantno veselje:

Ja sam bila srećna što je ona srećna, ljudi su se radovali. Ja sam od kad su bile te uspomene, kliznula i doživela to da mene ništa više ne zanima - dodala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je ustala Aleksandra, zbunjena izlaganjem svoje majke, pa dala svoje viđenje njihovog odnosa.

Ja ne razumem ništa ovo i ne vidim bilo kakvu potrebu za ovim ponašanjem, niti za ovim suzama. Kada se desila ta slava i intervju kod Ognjena, rekla sam da neću da spavam u hotelu sa njom, jer imam nepoverenje neko. Ne plašim se da je maska, nego da se ne opustim previše, pa da dođe do ovoga. To da ja nju nisam nikad ničim ponudila, to nije istina. Ja ne pravim ne znam kakva jela, niti šta ja znam, ali uvek kada imam neki keks, ja ponudim. Prva stvar koju sam zamerila i požalila se, kada je bila tema ko je najosećajniji u kući. Ja sam odmah napravila gard, rekla sam lepo mi je, prija mi, za mene je to mirna luka, ali sam se uplašila da se ne dođe do bure. Ja sam rekla da je za mene najosećajnija Zorica Marković. Ona mi je na neki način zamenila majku. Postavlja se kao majka. A onda mi je ona (Ljuba) iz čistog mira kaže da sam ja bezosećajna, pa navodi kao osobu koja je saosećajna i koja joj priđe Anu Korać - ispričala je Aleksandra.
Rekla sam da je meni Ana Korać meni prišla prvi put kada sam se rasplakala, a sada više niko ne zna ko je Ana Korać. Rekla si da se postavlja kao majka, a meni je suludo da izjavljujete u rijalitiju kada izjavljujete za nekoga da je druga majka i drugi otac - objasnila je Ljuba.
Ja ne znam šta je tu loše - dodala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'