AKTUELNO

Subotićeva je otkrila da ni Ljuba ni Karađorđe nisu bili uz nju tokom ovog perioda.

Aleksandra Subotić je pre nekoliko dana ušla u rijaliti "Zadrugu 2" da se obračuna sa svojim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem koji ju je javno prevario sa Anom Korać. Svi zadrugari su upoznati do detalja sa njihovom pričom, a ove noći Subotićeva je Staniji Dobrojević i Maji Marinković otkrila detalje njene veze sa Aleksandrom Čabarkapom sa kojim ima ćerku Magdalenu.

Foto: Printscreen Facebook/Printscreen Instagram

Da podsetimo, Aleksandra je sa Čabarkapom bila u vezi pre nego što je upolovila u romansu sa Davidom, a i on je fizički nasrnuo na nju, što je ostavio veliki pečat na njen život.

Subotićeva se svega ovoga prisetila, pa je otkrila zadrugarkama kakav je odnos imala sa Čabarkapom.

Ja kad sam ostala trudna, ja nisam znala da ima ženu i decu. On se radovao, a mene je bilo sramota, jer sam ja bila dete. Mislila sam da će me neko osuditi. On je skakao od sreće, brinuo je o meni kao o malom detetu. On je meni kao partner u vezi bio savršen... Čabarkapa je pre šest meseci okačio neke poruke da ja kao ne treba da znam nešto. Pakao od života mi je napravio. Niko nije hteo da se druži sa mnom - jadala se Subotićeva, a onda dodala koliko joj je bilo teško da se nosi sa trudnoćom, jer ničiju podršku nije imala:

Foto: TvPink Printscreen

Kad je on mene prebio, on je napao moju komšinicu što ona nosi kopile, a moja ćerka je imala pet meseci. On je video dete samo jednom nakon mesec dana. Mene boli što je moje dete nepriznato. Ja njega ne želim u životu mog deteta. Nije ljudski da se ne setiš svog deteta. Ja sam sa 17 godina bila ostavljena sama sa detetom. Ljube nije bilo mesecima, mislim da je bila u Švedskoj, Karađorđe je bio u zatvoru - pričala je Subotićeva.
Vi trebate jedno drugom makar preko one stvari da oprostite zbog tog deteta - dala joj je savet Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LJUTE SUPARNICE OČI U OČI: Ana se ZAKUCALA U Aleksandru, pa pobegla GLAVOM BEZ OBZIRA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'