AKTUELNO

Atraktivne zadrugarke su oduševile žiri, a ništa manje pohvala nije dobio ni Karađorđe.

Poslednji nastup večeras imali su Aleksandra Subotić, Sanja Stanković i Karađorđe Subotić. Oni su odabrali da izvedu pesmu "Mili moj" koju u originalu peva Severina Kojić. Aleksandru je ova pesma posebno dotakla, pa je svakodnevno vežbala kako bi je što bolje izvela.

Sanja i Aleksandra su vredno vežbale za ovaj nastup i svojski se potrudile da opravdaju očekivanja milionskog auditorijuma. Svojim stasom i glasom oduševile su žiri, dok je Karađorđe u svemu ovome imao ulogu statiste.

Foto: TvPink Printscreen

Njihov nastup bio je poslednji za večeras, a kako je izgledao, pogledajte u video-prilogu u nastavku.

Stučni žiri je ostao impresioniran nastupom ove dve atraktivne zadrugarke i Karađorđa, a evo kako su oni prokomentarisali njihov performans.

Sanja, baš se vidi da ti je prijalo da izgrmiš na ovoj sceni - rekao je Đekson i dodao Aleksandri: Bila si dobra, lepo si otpevala, imaš top ten - pohvalio je on nju, dok je ona rekla kako je želela da ovaj nastup posveti baš njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Imam pohvale za Sanju i Aleksandru. Aleksandra, imaš priču koja uopšte nije laka, ti imaš ćerku. Veoma si s*ksi, bolje izgledaš nego Severina. Imaš na koga da budeš lepa, i tata ti je lep i mama ti je lepa. Karađorđe, pokazao si da si ludo hrabar. Aleksandra, navijam za tebe. Videćeš kako se Bog potrudi da sve izađe na videlo. Pravda uvek pobeđuje - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

#Sanja Stanković

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'