AKTUELNO

Đuričić je uporedio sa prvom pobednicom 'Zadruge'!

Aleksandra Subotić upitala je Mikija Đuričića u emisiji ,,Igra istine" koje je pokrenula lavinu komentara pčelara iz Kupinova koji se nisu svideli Subotićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je istina da si ti Ani Korać rekao da je u pitanju neka druga devojka, da bi je svi linčovali, ali pošto je tvoja drugarica da ti to nećeš uraditi - upitala je Subotićeva.
Ja sam rekao da podržavam ljubav. Meni je drago da si došla ovde, poenta priče je da sada, koliko god ja bio dobar sa Davidom, da sam uvideo da dečko laže. Tvojim dolaskom smo dobili odgovor na neka pitanja. Svi su govorili da treba da se smuvaju Ana i David -  odgovorio je Miki.
Ja Ani ništa ne zameram, samo to što je spominjala moje dete. Ana je rekla da će njegovog kera dovesti u Veternik da ga ubaci u vrtić, da joj ne uzme socijalno - dodala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je to rekla, onda je Ana ispala g*vno. Ako je to rekla za dete, iako nije pomenula dete, jer je bilo dvosmisleno. Ajde reci, šta je još rekla o tvom detetu da je osudimo. Ne možeš ti da navedeš jednu stvar, to su te manipulacije Aleksandre Subotić. Mene kad bi neko pljuvao svaki dan po ceo dan, ja bih naveo šta je sve pričao - odgovorio je pčelar iz Kupinova.
Priča se i da je dečko tvoje mame tebi napravio dete. Pričaš moralna predavanja o Ani Korać, a ne znaš ko je otac tvog deteta. Zašto piše da nema oca? Ne možeš da pričaš Ani da je prostituka, pa šta i ako jeste prostitutka, ima pravo da se zaljubi - odbrusio joj je Miki.
Dete nema oca, u matičnoj knjizi rođenih ne stoji ime deteta - dobacila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'