AKTUELNO

Večeras je Zerina odlukom publike izbačena iz Zadruge.

Zerina Hećo je napustila "Zadrugu 2" odlukom glasova publike, a odmah je nakon izbacivanja otišla u studio gde je voditeljka Dušica Jakovljević razgovarala sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sinoć sam rekla Zorici da mi se bliži izlazak. Ja znam zašto sam se obrijala. Znam sada da sam zdrava. Tada sam mislila da je to to. Opadala mi je kosa, ja inače imam fobiju od toga. Iz nekog straha sam uradila to. Ubedila sam sebe i nisam htela da čekam. Sama sam to uradila. To je to. Ja i dalje živim u svojoj prošlosti - govorila je Zerina.

Voditeljka je zatim rekla Zerini da su gledaoci osudili njen potez, jer je ispalo kao da se ruga osobama koje vode važne životne bitke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne razumem, kao da niste gledali isti rijaliti... Htela sam da pružim podršku svim ženama, deci, jer sam i ja bila to dete. Stvarno mi je žao što se stekao takav utisak - pričala je Zerina.

Dušica je potom pitala Zerinu šta smatra kao pravi razlog zašto su Luna Đogani i Jelena Krunić prestale da se druže sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče Jelene, to je bio odnos Vlade i mene. Rekla mi je da se oseća zapostavljeno kad sam sa njim. Vlada i ja smo kao krili da smo zajedno, da bi njemu bilo lakše... Ni to nije bilo dovoljno. Izvukla sam iz njega da me je gledao kao s*ksualni objekat. Žao mi je, moja namera nije bila da povredim nikoga. Sad se još gore osećam - rekla je Zerina kroz suze.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zerina Hećo

'