AKTUELNO

Vraća se kući da reši sve nesuglasice!

Posle višemesečnog boravka u najpopularnijem rijalitiju svih vremena, Rada Vasić je odlukom glasova publike napustila takmičenje i uputila se ka studiju gde su je sačekali suprug Rade Vasić sa sinom Mikom Vasićem.

Ona je bila puna utisaka i pozitivne energije koju je prenela u studiju, a u razgovoru sa Dušicom Jakovljević pohvalila je jednog učesnika koji se prema njoj ophodio sa velikim poštovanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Najviše volim Miću. Prva sam koja je izašla, a da mi on nikada ni jednu jedinu reč nije rekao. Davao mi pare, cigare, hranu, nikad me nije opsovao! Svi se žale na njega, ali svi su mi bili dragi. Brendon je uvek gladan, mlad čovek, jede mu se. Bora me uvek nervirao dok ja nisam uhvatila taktiku. On je hteo da bude zanimljivo, a ja sam mislila da je imao loše namere. Dok sam ja to shvatila, prihvatila sam igru. Treba da se bori i treba neko da bude u ovoj kući - rekla je Rada.

Povratak Aleksandre Subotić privukao je veliku pažnju javnosti, a Rada iako nije bila pristuna kada se ona vratila u Belu kuću, donela je zaključak da je David Dragojević glavni krivac za sve što se izdešavalo u proteklih nekoliko nedelja između njega, Aleksandre i njegove nove devojke Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ona me je zvala da se pozdravimo kad sam bila u zatvoru, nisam imala vremena da pričam sa njom. Rekla sam samo Davidu da se bori nekako. Da budemo realni, ja ne idem ni po Ani ni po Aleksandri. Najveći krivac je David, ali on se možda zaljubio. Nije trebao tako, trebalo je da raščisti račune prvo. Ja bih mog muža unakazila kad bi mi to uradio. David ima veću ljubav prema Ani nego prema Aleksandri. Izgleda kao da će biti baš nešto, e sad, šta će biti ne znam - zaključila je Rada.

Rada je priznala da se naljutila na svoje sinove i supruga, jer su je posle nekoliko nedelja napustili i ostavili da se sama bori kroz ovo takmičenje, ali ne krije da su joj neizmerno nedostajali.

Foto: TvPink Printscreen

Naljutila sam se na njih, jer su svi otišli i mene ostavili. Ja sam inadžija, rekla sam namerno da neću da idem kući i da vide kako je bez mene. Najviše sam muža poželela, pa decu - rekla je Vasićeva.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rada Vasić

'