AKTUELNO

Nastao je muk u Beloj kući.

Odmah nakon što su tri nova učesnika napravili opštu pometnju svojim ulaskom, novinari su iz studija počeli da postavljaju pitanja zadrugarima, a koja su bila i više nego intrigantna i zanimljiva.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste mišljenje Miljane Kulić o vezi Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a nekoliko puta je i istakla da on nju ne voli i da je sa njom iz koristi. Jedan od novinara ju je zamolio da objasni zbog čega odgovorno tvrdi da je to istina, a ona je bez dlake na jeziku ispričala sve.

Otkad je Ljuba ušla u rijaliti, njihova veza je idealna. Oni su godinu i po dana u vezi i iz Amerike se vratio da bi ušao u rijaliti, rekao je i da jedva čeka da se vrati u Ameriku. Meni je Aleksandra to pričala, dopisivale smo se pre ulaska u rijaliti. Kad je Ljuba ušla, totalno druga priča. David prevrće očima kad mu Aleksandra priča, videćete kad se završi rijaliti šta će biti. On iskorišćava Aleksandru i preko nje je ušao ovde, on uopšte nije interesantan kao individua. Ona je i sama rekla da mu veruje 20%. Preko noći oni fenomenalno funkcionišu, ma daj... - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra i David nisu imali komentar na sve ovo, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miljana Kulić

'