AKTUELNO

Bila uz nju u najtežim momentima.

Pre nego što će ući na imanje gde se nalazi njen nekadašnji dečko David Dragojević, koji ju je prevario sa cimerkom iz Bele kuće, Anom Korać, Aleksandra Subotić gostovala je u studiju "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Aleksandra je pričala o teškom periodu kroz koji je prolazila tokom proteklog perioda. Subotićeva je izjavila kako je danima plakala nakon što ju je David prevario, ali da joj je najveća podrška bila upravo njegova majka Biljana Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon izlaska iz "Zadruge 2", Aleksandra je neko vreme živela zajedno sa svojom ćerkicom kod Davidove majke u Veterniku, a tokom emisije Subotićeva se zahvalila Biljani na svemu što joj je pružila.

Mnogo sam plakala, ali zaista mnogo. Plakala sam kao kiša. Nisam mogla da budem sama. Ja ne planiram više da budem sa Davidom, ali bih se zahvalila njegovoj majci, jer da nje nije bilo... Kada sam videla taj prvi poljubac, ja sam zvala njegovu mamu - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Biljana Dragojević javno je istakla da ne podržava vezu svog sina sa Anom Korać. To se Davidu nije svidelo, zbog čega je rekao da ga ne zanima mišljenje njegove majke i da je spreman da zbog Ane sve uradi. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'