AKTUELNO

Završila u bonici.

Majka aktuelnog učesnika "Zadruge 2" Davida Dragojevića, Biljana Dragojević prema pisanju domaćih medija imala je velikih zdravstvenih problema u toku današnjeg dana.

Njena nesuđena snajka, bivša Davidova devojka Aleksandra Subotić, danas u prepodnevnim časovima, iselila se iz njene kuće, a Biljanu je to veoma pogodilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biljana nije dobro. Ima visok pritisak. Ona nikada u životu nije imala povišen pritisak, mada mnogo se nervirala, moralo je negde da pukne. Sada moramo da zovemo hitnu pomoć - ispričala je Biljanina dobra prijateljica Suzana.

Ona je istakla da nije sigurna da li je gospođi Dragojević pozlilo zbog toga što se Aleksandra sa svojom ćerkom vratila u Kaluđericu, ali da je svakako Biljanino stanje bilo veoma loše.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUŠIO SE OD BESA! Miki NAPRAVIO HAOS, RAZBIO VAZU zbog Suzane, pa je pitao pred svima: KO SI TI, ŽENO LAŽLJIVA?! (VIDEO)

To ne mogu da tvrdim. Za sada je tako. Biljana je Magdalenu i nju juče odvezla u Beograd. Njih dve su u dobrim odnosima, mada je Bilju jako pogodio Aleksandrin odlazak. Mislim da je i to delimično razlog zbog čega joj se slošilo, ali i sve ostalo što se izdešavalo sa Davidom je verovatno uticalo na njeno zdravstveno stanje - rekla je vidno zabrinuta Biljanina prijateljica.

Pink.rs

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

'