AKTUELNO

Matora je odmah reagovala, dok se Ljuba pravdala.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani Bele kuće imali su priliku da pogledaju kako je izgledala situacija kada je Zorica Marković pričala sa Ljubom Pantović o Sanji Stanković. Zorica je tada rekla kako ima dokaze da se Sanja bavila najstarijim zanatom.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo molim tebe Zorice da kažeš... To je to što se tiče Ljube. Verovala sam ti Milane, tako da nije bio potreban klip, a Sanja treba da vidi s kim ima posla - rekla je Matora nakon snimka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam mislila na katalog. Znam tačno kako je išla ova priča i mogu slobodno da kažem da ovde nešto ne štima i stojim iza toga. Svi znaju da ja ovde ništa nisam slagala. Ide priča o tome što je Marko Miljković izneo, Zorica je posle par sekundi priče rekla da traži dokaze, a moj odgovor je bio: "Veruj mi, Zorice za sve ove što sam izgovorila, ja sam to svojim očima videla" - rekla je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovom gradu se sve zna. Meni je ludilo informacija stizalo za Sanju. Ja imam mnogo prijatelja, kroz kafanu mi je prošlo mnogo ljudi. Imam i bitne prijatelje u gradu koji sve znaju. Ja sam preko toga površno prešla. Ja sam stavila tačku i završila što se Sanje tiče - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam komentar. Ni svom dečku nisam slala gole slike. I te kako znam šta sam i šta radim. I te kako znam šta i kome pišem. Što se tiče Ljube, neću ništa da komentarišem to za katalog - izjavila je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'