AKTUELNO

Dok je Matora u rijalitiju Sanja promoviše novi singl.

Bivša učesnica rijilitija "Zadruga" Sanja Stanković održala je nastup na jednom beogradskom splavu gde je otpevala svoju pesmu "Bomba". Inspirisana naslovom pesme, ona se obukla provokativno i na sebi je imala crveni kožni kostim koji je mamio uzdahe posetilaca splava.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena devojka Jovana Tomić Matora trenutno je učesnica druge sezone "Zadruge", pa nije u prilici da vidi u kakvom izdanju Sanja odlazi na nastupe. Atraktivna pevačica smatra da bi se Matoroj dopao njen stajling za nastup.

Prvo bi rekla "hajmo do toaleta, pa ćeš onda da nastupaš". Mora prvo da ispipa teren - rekla je Sanja i prokomentarisala ponašanje njene devojke u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije loša. Može da bude malo stroža. Ušla je unutra sa tim stavom da ne zabrlja, ali slobodno može da bude oštrija i da se posvađa sa nekim. Prema nekim ljudima sa kojima treba da se svađa ona je dobra, a sa kojima treba da bude dobra ona se svađa.

Voditelj Milan MIlošević pravio je društvo Sanji na njenom nastupu i otkrio da joj jedan veoma poznati političar svaki dan šalje poruke, obećavajući da će joj ispuniti sve što poželi.

Foto: TV Pink Printscreen

Lik koji smara Sanju već dugo sada otkako je Matora ušla u rijaliti još više vrši pritisak. Inače, on je naš poznati političar. On joj nudi sve i piše joj 24 časa... Matora može da bude kuma - rekao je Milan kroz osmeh, a o čemu su njih dvoje pričali pogledajte u donjem prilogu iz emisijie "Premijera".

PROČITAJTE JOŠ: VIDEO SAM DA NIŠTA LEPO NIJE IMALA O MENI DA KAŽE: Sloba otkrio zbog čega je bio uzdržan prema Luni, pa priznao da će da UPUTI POZIV KIJI, evo zbog čega! (VIDEO)

S.S.

#Sanja Stanković

'