AKTUELNO

Retko kad da su se zadrugari složili oko jedne stvari!

Suđenje između Ane Korać i Lepog Miće nastavilo se u istom ritmu. Nakon Zorice Marković, Ljube Pantović, ustao je i Karađorđe Subotić koji je bio saglasan sa mišljenjem tuženog Miće.

Naime, Lepi Mića je zauzeo stav da Ana ne treba da ima kontakt sa Ljubom, budući da je ona majka Aleksandre Subotić, kao i zbog toga što je David Dragojević ostavio nju i ušao u vezu sa Koraćevom.

Foto: TvPink Printscreen

On je iz poštovanja prema svojoj devojci ustajao protiv svih. Tako mislim da i ti Ana treba da uradiš tako. Jer će se dovesti u pitanje tvoja ljubav prema Davidu. Pravi primer toga je ljubav između Matore i Sanje.  - izjavio Bora Santana.
Smatram da je Mića ovde u pravu za ovaj slučaj. Ja samo hoću da podsetim da David kada je saznao da njegova rođena majka ne podržava njegovu vezu, bio je spreman da prekine kontakt sa njom, a Ana nije spremna da prekine svaki kontakt sa Ljubom. Spreman je da ne ode u svoju kuću zbog tebe - obrazložio je Bane Čolak.
Ja ni u jendom trenutku nisam rekla da nisam spremna da prekinem kontakt sa Ljubom, šta pričate vi ljudi - uzvratila je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da meni to ne smeta to što ona priča sa Ljubom. Ja mogu da navedem primer kad sam ja bio sa Aleksandrom, Mića je takođe nju vređao, kada je jednom otišlo predaleko, tu sam se i ja umešao. Sa moje tačke, ja Ljubu stvarno ne vidim, toliko koliko god ona pokušava da me u nekoj indirektnoj čarki uvede u svađu, ja se ne pecam na to - ispričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne bih ništa novo dodao, rekao bih da se slažem sa Mićom, tako da pravda za Davida - izjavio je Marko Stolić.

Iako se većina zadrugara u ulozi porote usaglasila sa Lepim Mićom, sudija Stanija Dobrojević donela je konačnu odluku. Jedino je Ljuba podigla ruku kada je Stanija upitala o krivici Lepog Miće.

Slažem se sa Mićom, Ana izgubila si slučaj - izjavila je za kraj Stanija.

PROČITAJTE JOŠ: ANA KORAĆ TUŽILA LEPOG MIĆU: Zbog Ljube podnela TUŽBU protiv Pržulja! Pratite suđenje UŽIVO na Pinku! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'