AKTUELNO

Posle svih svađa uspeli su da se slože oko jedne stvari.

Nakon svih turbulencija koje su imali ovih dana, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković ponovo uživaju u ljubavi. Kada se saberu svi razlozi njihovog razilaženja, dolazi se do zaključka da dvoje mladih nemaju problem, već im haos prave porodice i jednog i drugog.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Njih dvoje su se upravo složili oko toga danas u dvorištu. Teodora je prokomentarisala da joj nije jasno odakle toliko protivljenja sa obe strane i zašto im jednostavno ne dozvole da budu srećni.

- Hajde da sam udata, da mi je muž neki kriminalac, ali ovo, jedna najobičnija veza, mladi ljudi. Nemam objašnjenje zašto je ovako, stvarno ne znam - pričala je pevačica.

- Ne znam šta je moglo da se desi da se od ove naše veze napravi ovoliki haos. Da sam ja svesno ušao ovde, da znam da sam budaletina, pa da napravim sra*e, sve bi prošlo za dan, a ovoliko da se priča i da se piše - nadovezao se Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: RAZNEŽIO SE ČIM JE OTVORIO OČI: Filip joj pevao o ljubavi, ona mu uzvratila neočekivanim postupkom! (VIDEO)

Teodora je zaključila koji je razlog ovolike pompe i problema - Verovatno smo se mi spojili, a imamo oboje majke koje su predane. Kao da se njih dve takmiče koja je bolja majka, koja je više predana svom detetu.

Ranković nije imao šta da doda na ovakav zaključak njegove lepše polovine.

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'