AKTUELNO

Pantovićeva je samo ovo želela da čuje.

Kako bi dobili nagradu, stanovnici velelepnog imanja nadomak Beograda moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera. Ljuba Pantović je sledeća postavila pitanje mladoj blogerki Luni Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Rekla sam ti da si se izvukla iz te grupe David, Aleksandra i Mina sa početka rijalitija. Sad mene zanima kako si ti videla to druženje i da li si videla da se David folira'' - bilo je pitanje postavljeno Luni Đogani.

Neki su govorili da se muvamo. On je mene branio, ali uvek je bilo prijateljski, nikada nisam osetila ništa pogrešno sa njegove strane. Aleksandru sam razumela u nekim situacijama jer je David nekada bio hladan i grub. Uvek je ona bila kriva za sve, a nije to bio slučaj. Uglavnom je krivio za sve. Ja sam je tešila jer se i meni dogodilo u prvoj sezoni, znaju svi. To je to - govorila je Luna iskreno pa nastavila:
To sam htela da čujem - rekla je Ljuba i smejala se.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi smo bili ekipa koja prija. Bili su mi prijatelji. David je imao pozitivnu energiju - završila je ona, a spomenuti zadrugari nisu hteli da komentarišu njene reči.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'