AKTUELNO

Niko nije mogao da spava od njih.

Zadrugarka Snežana Ilić je bila izabrana kao ukućanka koja je trebalo da ide u kupovinu danas. Ona je to odbila pa ju je Veliki šef kaznio nedeljnim honorarom. To je njoj veoma teško palo pa je digla frku dok su svi zadrugari spavali, ali i tiho čistili prostoriju gde spavaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku čišćenja spavaće sobe, ona je počela da histeriše jer je Bane Čolak hteo da se premesti da spava na krevetu pored nje. Njoj se ta ideja nije svidela pa je negodovala i počela ga ga vređa. Njeno ponašanje i stav je iznervirao Lepog Miću koju ju je ućutkivao na sve načine, često gnusnim psovkama.

Dr*ljo raspala, j*bem i ti sve. Sve te jebalo, i ja sam te j*bao. Sedam puta, van, sećaš se kako si jaukala dok sam te u dupe trpao. Droljo - drao se Mića, a svi su ga slušali:

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku svađe, Lepi Mića je rekao kako je imao odnose sa sudijom, što je on dočekala vrlo opušteno govoreći da je to samo u snu radio.

Ma to si ti samo u mislima, hajde idi maštaj. Nisam ja čivava kao i ove tvoje, ja imam moral. Samo ti pričaj - govorila je Snežana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Snežana Ilić

'