AKTUELNO

Niko nije mogao da dođe do reči od nje!

U toku sastanka gde su svi zadrugari dobili zadatak da izaberu najumišljeniju osobu u ''Zadruzi 3'', došlo je do žestokih okršaja među pojedincima.

S obzirom na to da je većina takmičara navela svoje razloge zbog kojih misli da je Dalila Dragojević jedna od njih, a ujedno i najnegativnija u Beloj kući, ona je osetila potrebu da se oglasi i ospe paljbu po svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u jednom dahu počela da proziva sve redom tako što će na sve moguće načine uzdići sebe, ali ju je Miljana Kulić sabotirala u svakom trenutku i uzvratila joj kako samo ona to ume.

Što se tiče današnje teme, meni je jako drago što ste mene nabrojali i ne znam da li imam najviše glasova ili ne, ne zanima me. Drago mi je što sam u moru neumišljenih, ja umišljenija. Drago mi je što primećujete nas nebitne, kao što smo Dejan i ja. Vidim da svaki naš potez vas ovde mnogo nervira, kod nas je fejk, a kod vas je pravo. Što se tiče komentara Stefana Miloševića, poštujem tvoj stav. Malo pre se nešto desilo, a nisam komentarisala. Kada želite da uvredite nas, osvrnete se na mog supruga gde njega vređate, a mene uzdižete i obrnuto. Ja znam ko je on meni i koliko smo se borili. Nisam znala za raspravu Dejana i Radeta. Vi u svakom vidite konkurenciju, a ne možete nikoga očima da gledate, svako od vas ima visoko mišljenje o sebi! Mateja je najumišljenija osoba, ali ti si kvalitetan momak i nemoj da dozvoliš da te neko ponižava - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kontradiktorna si, ti si navodila ljude za sve i svašta, a znala si da izlaze iz Zadruge! Živeo Miloš Bojanić! - odbrusila joj je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'