AKTUELNO

Matora ponovo pobesnela zbog priča da se Sanja bavila prostitucijom.

Sledeća tema koju je Marija Kulić po zadatku Velikog šefa odlučila da otvori je odnos Pavla Jovanovića sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković. Naime, ovi nekadašnji prijatelji su u otvorenom sukobu, od kad je Jovanić priznao uredniku portala Pink.rs i novinaru Darku Tanasijeviću, da mu je Matora u spoljnom svetu priznala da je znala da se Sanja pre veze sa njom bavila prostitucijom, kao i da je prestala i promenila svoj život kada su otpočele odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Marija se složila sa navodima koje je izneo Pavle i dodala da je i ona to čula. Podsetimo, Kulićka je sinoć voditeljki Dušici Jakovljević izjavila da je i njena ćerka Miljana Kulić videla Sanju i izvesnom katalogu koji dokazuje da je prostitutka, a koji je prvi spomenuo Marko Miljković.

Sve ono što smo Marko Miljković, Zorica Marković i ja rekli o Sanji, Pavle je samo potvrdio. A on je najgore prošao. Ja razumem zašto si njega napala najviše, jer ste se vi predstavili kao neki prijatelji - rekla je Marija.
Ja sam ga napala samo zato što je moju devojku napao, i da je tako, nije trebalo da iznese. A nije tako. Ako je hteo da mi se osveti, uspeo je - obrazložila je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Tomićeva i Jovanović su zatim ušli u verbalni sukob, koji se završio tako što je Matora odlučila da besno i ironično prizna sve:

Sanja je k*rva i ja se zabavljam sa njom. Jesi li srećan sad?

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledat detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'