AKTUELNO

Malo je falilo da sve ispriča!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.Zadrugarima je pušten klip gde Miki Đuričić šaljivo poziva Rebeku Popović da obnove svoj emotivni odnos, pa zajedno ispred rehaba komentarišu svoje ljubavne probleme sa Suzanom Perović i Markom Petruševićem Petrućijem. Perovićeva je prva ustala da prokomentariše.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Pismo Velikog šefa PRODRMALO zadrugare: Zbog kršenja pravila ukućani ovako kažnjeni, a od danas ovo moraju da poštuju! (VIDEO)

Baš me čudi to što me je dotična osoba blatila. Jada se i pravda devojci koju je psovao i vređao ovde pred svima. Za mene je ova priča završena. I baš je našao sa kim će da razgovara o svom problemu, sa devojkom koju je psovao i ponižavao - rekla je pevačica.
Evo posle 20 njenih klipova gde me blati, ja rekao da sam razočaran i ja nju blatim. Ja ne mogu protiv emocija, ali sa razočaran. Ja ne mogu da trpim ovo, da neko ko meni zaista duguje izvinjenje, ustaje da meni kaže da ja nju blati - izgovorio je besno Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Đuričić pobesneo što je Perovićeva rekla da i dalje čeka da pogleda klip gde se kune u svoju decu da neće više progovoriti sa Mikijem, zbog čega je i prekinut njihov odnos.

Da li tebi treba klip da ti, pored živog voditelja koji ne sme da laže i Stanije, dokaže da si se klela u decu? Hoćeš da ispričam sve? Da napravim incident! Nemoj da ja kažem sve o tebi! - zarežao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Veće g*vno od tebe nisam video, ti si gora nego svaka žena ovde - dodao je Đuričić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'