AKTUELNO

Malo je falilo da ovo bude petica.

Anja Spasić iz Novog Sada na ružičastoj sceni predstavila se "Sve smo mogli mi" od Jadranke Stojaković. Anja ima 12 godina a ovog puta dobila je četiri glasa te će pevati ponovo u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Šta ti se desilo sa koncentracijom? Ona je počela fantastično, ušla si u strofu fenomenalno i onda si izgubila u strofi jednu reč i onda ide sve katastrofa. Ovo je preteška pesma. Ti si je donekle donela fantastično. Kao da si izgubila nit u svom pevanju - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se odmah podigla prvo zato što volim pesmu, zato što je ona (Jadranka Stojaković) rođaka mog očuha, sestra, tako da mi je jako žao bilo kada je preminula i ovu pesmu volim od malih nogu i htela sam da vidim kako će to da zvuči. Zvučalo je na početku kao da si se saplela i onda ti je to odredilo sudbinu. A zaista prelepo pevaš i imaš prelep glas i nisi trebala da obratiš pažnju na to već da ideš dalje, nema stajanja - savetovala ju je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako te dekoncentriše to ko je dao svoj glas, onda si zaslužila četvorku. Zato što se ovde dolazi da budeš najbolja verzija sebe na bini, zbog sebe, publike. Zato što će to da ostane taj snimak i pamtiće se - rekao je Milan Stanković

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

'