AKTUELNO

Matora je stala u odbranu svoje devojke, pa se posvađala sa pevačicom.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Sanje Stanković i Zorice Marković, jer je plavuša spomenula neke informacije iz pevačicinog privatnog života, zbog kojih se ona uvredila.

Naime, Sanja je spomenula njenog sina, a onda joj je Markovićeva uzvratila uvredama koje su je i te kako zabolele. Njihovoj svađi se ne nazire kraj, a u raspravu se uključila i Jovana Tomić Matora koja je branila svoju devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Ko nju da j*be u dupe? Ja neću da slušam da neko vređa Sanju. Imaš pik na nju - branila je Matora Sanju.
Ja želim samo istinu. Prvo je bila problem igrica, pa viljuška. Šta nju boli k*rac šta ja radim - besnela je Zorica.
Okrećeš vodenicu na svoju stranu. Što ne ispričaš kako je počela svađa? - zahtevala je Sanja istinu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni rekla da ja plaćam mlađe momke, ja sam njoj rekla da je k*rvetina i da je j*bu u dupe. Mamu joj nisam spomenula, ona je spomenula mog sina da ga tuku jer ja dugujem 15.000 evra. Zbog ovoga će da naj*ebe - nastavljala je Zorica.
Zorice, ovde si joj bila kao majka, a onda si joj rekla da se j*bala u d*pe. Rekla je meni da je pogrešila - nastavila je Matora da pravda Sanju.
Kome sam ja spomenula decu? Nemoj da te šutnem u jezero. Moraće da dokaže kome ja dugujem novac. Šta se žališ, bre?! Ti ćeš da se žališ Jovani da se svađaš sa mnom! Raspadušo jedna! K*rvetino! Ti ćeš meni decu da spominješ! Sa svima si je posvađala, pa ćeš i sa mnom. Fejk, folirana lezbijko - povikala je Zorica na Sanju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JALOVA SI, NIKAD NEĆEŠ IMATI DECE! Zorica Marković pobesnela uletela u pab, pa krenula na Sanju: Počupaću ti kosu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'