AKTUELNO

Trudna zadrugarka stala je u odbranu Kristine Kockar i posvađala se sa Matorom.

Nakon što je rekla Kristini Kiji Kockar sve što je mislila o njoj i tim putem joj javno uputila izvinjenje zbog večerašnje izjave o njenom odnosu sa Slobodanom Radanovićem, nastala je žučna rasprava između Miljane Kulić i Jovane Tomić Matore koja se nije složila sa njenim mišljenjem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti menjaš mišljenje kako vetar duva, a ja se ne slažem sa tvojim razmišljanjem! Ona ima pravo da bude sujetna i ljubomorna zbog svog muža, ali ona ima drugog dečka - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se Miljana nije složila sa njenim mišljenjem, obrazložila joj je da nije sramota izviniti se nekom ukoliko si ga pogrešno procenio, a nju je uvredila iako su već tri godine izuzetno dobre drugarice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti se sad svima uvlačiš u du*e i to se jasno vidi, Jovana! Ti uporno braniš Lunu, a niko ništa protiv nje nema, samo sam rekla da sada Kiju gledam drugačijim očima posle svega što je rekla. A vi svi crknite jer ste ljubomorni, što se mene tiče Kiji želim da pobedi za dobrobit svih nas - rekla je Miljana.

Ova rasprava je u nastavku bila sve napetija, a Matora se i te kako uvredila zbog Miljaninih reči. Kako je Sanja Stanković želela da odbrani svoju miljenicu ona je pokušala da prekine ovaj razgovor, ali je Kulićka bez dlake na jeziku uzvratila: ,,Ajde ćuti ti, lezbejko".

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

'