AKTUELNO

Niko se nije nadao da će ovo ikada izjaviti!

Suzana Perović tokom porodičnog sastanka ustala je i sa velikom sigurnošću, objavila je da je donela važnu odluku u svom životu. Kako je već poznato, Suzana i njen partner Miki Đuričić ima izuzetno turbulentnu vezu, povodom toga, Perovićka je imala da kaže važnu poruku za sve zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znajući da je Miki sluša sa doka, Suzana nikad emotivnije nije pričala o njemu, pa je donela odluku da ga više nikada ne povredi.

Volela bih kad bi taj iz rehaba došao ovde. Prija mi ovde boravak, iako sam sa nekim ljudima sa kojima ne pričam. Ovde mi je većina ljudi postala draga. Ali ću sa nekim ljudima napraviti distancu, jer želim da ispoštujem nekog ko mi je mnogo drag ovde. Shvatila sam da sam napravila neke greške koje su uticali na voljeno biće, a zaista nisam imala razloga za to. Imala sam vremena da razmislim o svemu. Postoji osoba koja mi je ovde najveći prijatelj i trudiću se da ga više nikada ne povredim. Umorila sam se i vreme je da se uozbiljim i da ovo vreme provedem onako kako treba, sa osobom do kojoj je meni mnogo stalo - izjavila je  Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OD SADA RADIM ŠTA GOD POŽELIM: Sanja uputila BRUTALNU PORUKU Jovani, a onda joj je okrenula leđa BESNA KAO RIS! (VIDEO)

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O: B.

#Zadruga 2

'