AKTUELNO

Niko nije očekivao da će zadrugarka ovo izjaviti.

Javnost ne prestaje da intrigira ljubavna priča između Dragane Mitar i Pavla Jovanovića. Budući da je nekoliko puta bila pominjana i njegova devojka koju je ostavio zbog ove zadrugarke, Sanja Stanković je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" odlučila da progovori i o tome.

Ona je pre nekoliko dana istakla da je ona njena drugarica, a onda je otkrila da mu ona šalje stvari i da ga čeka u spoljnom svetu.

Foto: TvPink Printscreen

Imaju dogovor da kad Pavle izađe, da će njih dvoje porazgovarati o svemu. Tako je ona meni rekla. Ona je ta koju je Pavle zadužio da mu šalje stvari - rekla je Sanja.
Ja sam bio dugo sa tom devojkom, prekinuo sam kad sam bio sa Draganom. Ja sam sada opet nešto započeo sa njom. Imali smo probleme, taj odnos se malo razvukao, pa smo znali da se ne čujemo i po dve nedelje. Ona je mene zvala i molila me da ne uđem ovde. Ona odlično zna moje finansijsko stanje, pošto gospođica tvrdi nešto. Pošto njoj verujem, ona se ponudila da mi šalje stvari i tako to - rekao je Pavle koji je pokušavao da se opravda.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana je bila šokirana ovom izjavom, pa je odlučila da ga raskrinka do kraja.

Rekao je da nikada nisu raskidali, idemo dalje! Opet priča o finansijama! To ti pričaj svojoj devojci, ne meni! I ona te čeka napolju, a ti dolaziš ovde i pričaš o meni! - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako si naterao devojku koja je trudna sa tobom da abortira, ti si loš čovek! - konstatovao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Jesam i? Tragedija! - rekao je Pavle.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Pavle Jovanović

#Stanković Sanja

'