AKTUELNO

Koraćevoj nije bilo svejedno kad je ovo čula.

U toku prethodne noći došlo je do svađe između Ane Korać i Davida Dragojevića, a stresovi i pritisci kojima su bili izloženi već danima uticali su na njihov odnos.

Ona je jutros sedela sama na Rajskom ostrvu, a Luna Đogani joj je prišla kako bi porazgovarale o svemu što je muči. Ona je na iznenađenje mnogih otvoreno pričala o Davidu, a spomenula je i Lazara Jeremića koji je sa Dragojevićem imao skrivene šifre preko kojih su komunicirali.

Foto: TvPink Printscreen

On i ja smo pričali i prilazi Lazar i govori nešto, pokazuje rukama. Ja mu govorim da nisam peti razred, sve je u redu. Ja sam otišla i onda me Lazar zvao da pričamo. Ne volim ja to... - rekla je Ana.
Zašto misliš da bi on to uradio, da je hteo sakrio bi? - pitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

On je mislio da ja to ne vidim. Ako sam ušla fer i iskreno, onda to očekujem i sa druge strane. I onda se smoriš. Ja bih rekla svaku sitnicu, svaku mrlju, iste smo. Ja mu unapred kažem da ne bi pravio neki film u glavi - rekla je Koraćeva.

Đoganijeva se onda prisetila situacije kada ju je dečko Marko Miljković slagao da nikada nije šaputao sa Draganom Mitar, a onda se Koraćeva poistovetila sa njom u pojedinim momentima.

Ono kad je za Draganu bilo, znam koliko se dajem i pazim na neke stvari da se on ne oseća poniženo i onda se tako iznerviram. Da li je moguće da mi tako nešto ne kaže - prisetila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

On se meni uporno pravda. Ja imam osećaj kao da se bori protiv mene, kaže da nisam u pravu, okrenuo se i otišao. Još kad je stiglo pismo da je pokušao da prevari igru. Onda se meni pravda kao da nije, pokušava mene da ubedi. Ali on ne zna da prihvati kritiku. Ja ako otvorim smoki, daću prvo njemu. A on nije takav. Rekla sam mu da ne bude samoživ i on se naljutio na mene, kao da sam najgora na svetu - rekla je Ana.
Ja znam zašto je to tako, oni su grabili za sebe stalno - rekla je Luna aludirajući na njega i Aleksandru Subotić, pa dodala: Meni je ljubav na prvom mestu, da je on meni rekao da je varao u igri ja bih ga podržala.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Luna Đogani

'