AKTUELNO

Ani nimalo nije bilo svejedno kad je čula ovo!

Zadrugari su se ove noći strpljivo pripremali za najpopularniju emisiju ,,Pitanja novinara", a svi su bili u iščekivanju šta je to sedma sila pripremila za njih i ko će se naći na tapeti svih aktuelnih dešavanja.

U Beloj kući nastala je ogromna tenzija kada je Luna Đogani jednom prilikom otkrila da zna ko je od zadrugara upražnjavao se*s, a što kamera nikada nije snimila i za šta samo ona zna. To je izazvalo burne reakcije mnogih, a jedan od novinara ju je zamolio da otkrije na koga je aludirala.

Foto: TvPink Printscreen

Za čiji se*s znaš, a nećeš da kažeš, a koji nije emitovan navodno - glasilo je pitanje.
Neću da kažem, ja nisam ta koja treba da priča o tome. Da ne bude kako se ja nešto perem, neću da pričam o tim stvarima. Imam ja svoje probleme i svoju ljubav koju treba da komentarišem. Nema to veze sa Anom i Janjušem - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam na šta je ona mislila, ja sam odmah skočio i rekao da treba da kažu. Dobro se zna na koga se misli. Sve što je bilo to je snimljeno i pušteno. Ja ako kažem da sam nešto video, ja kažem taj i taj je. Ja taj problem nemam. Ona je tačno mislila na Kiju Kockar i Filipa, ali se*sa nije bilo! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ove konstatacije nastao je haos, a onda ju je Stanija Dobrojević raskrinkala i otkrila sedmoj sili na šta je Đoganijeva mislila.

To nema veze sa tim, smaraš me, bre! - branila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja jesam aludirala na prošlu sezonu, jer kad je prikazan odnos nje i Marka, rekla je da postoje drugi ljudi i da je to zataškano. Ja mislim da je mislila na nekog drugog, jer je ona navodno bila očevidac. Prošle godine je štek bio na stepenicama, a pričalo se da su Ana i košarkaš imali nešto. Luna je u to bila upućena i znala je za to. Tako sam čula - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je to odmah demantovala tvrdeći da joj je Luna otkrila ko su te osobe, ali takođe nije želela da prizna o kome je reč.

Ne radi se o prošloj sezoni, niti se radi o meni. Njoj je neki novinar nešto rekao. Juče je ona to rekla, da je čitala u novinama. Stanija to čita, pa nam unosi informacije - rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'