AKTUELNO

Nije mu bilo drago.

Danas u toku popodneva zadrugari su međusobno birali po dva najbolja i najgora zadrugara iz kaubojskog i indijanskog tima. Način komentarisanja Stanije Dobrojević se nije svideo Lepom Mići koji je posla sastanka vrlo demonstrativno to pokazao.

Sve si nas kritikovala, za sve si rekla po nešto. Što nisi rekla o Dragani, nije bilo potrebe da mene umešaš u to? Ja veze sa vama nemam. Pokušao sam da napravim od vas nešto - govorio je Lepi Mića glasno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je potom pohvalila protivnički tim i rekla da je za razliku do svog briljirao i svi su pokazali slogu i borbenost.

Ti si mene kanalio. Alo! Uvek sam ja nekom nešto kriva, svi su drugi bili fantastični. Problem je bio ovde, mi smo im učinili uslugu - rekla je Stanija, pa je onda usledio čitav niz pohvala na račun protivničkog tima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neka ti se sutra p*šaju na rođendan, niko nije od njih dobrodošao na moj rođendan. Ja moram da budem realna, generalno bili su fantastični. Ti misliš da ja uživam kad moram da pohvalim Marka, Zoricu i Mikija... Bili su mnogo bolji i kraj - rekla je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'