AKTUELNO

Nije mu bilo drago zbog ovih reči bivšeg druga.

Četvrtak uveče rezervisan je za "Gledanje snimaka" u rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruga 2". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću pa je omiljena emisija verne publike mogla da počne.

Sledeći klip koji je prikazan bio je onaj na kom su Marijana Zonjić, Dragana Mitar, Lazar Čolić Zola, Marko Stolić i Lepi Mića ogovarali Aleksu Savića. Oni su naveli da je Aleksa namazan i proračunat, kao i da im se ne sviđa njegovo druženje sa Minom Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što se priča o meni. Nisam znao da Stolić tako misli o meni. Vidim da je Mića njih provocirao i izvlačio iz njih sve to, da sazna šta oni misle o meni. Apsolutno ne igram nikakvu igru, prilagodio sam se ovde jer su takvi uslovi. Nikakve emocije ne osećam prema Mini, niti ona prema meni, mi smo prijatelji. Ja se ne mešam u njene svađe, sednem popričam sa njom, posavetujem je, niti sam ulazio ni u jedan konflikt u kom je ona bila. Nisam znao da imaju takvo mišljenje o meni - naveo je Aleksa.
Iznenadila sam se, iskreno. Što se tiče toga, mnoge devojke se ovde prave poštene i neće da priznaju. Ja mislim da sam dokazala koliki čovek mogu da budem, nebitno šta sam radila u prošlosti. To Dragana što si rekla, nema veze, malo mi je zaparalo uši, kao "Kako može sa mnom da se druži". Aleksa je takav, ne želi da se zameri ljudima, ovo nije njegov svet. Ja sam uvek za to da treba da se kaže svoje mišljenje, sto puta sam mu rekla da kaže šta ima. Ja uglavnom kažem šta imam, ali volim što imam ovakvog prijatelja pored sebe jer je najbolji dečko u kući - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Igrali smo igru istine, ja sam se osećao izdano od strane Alekse. Mislim da je namazan, igra ovu igru dobro. Ja sam rekao da je dobar dečko, da ga volim i gotivim kao brata, ali je ovde drugi čovek. Nije isti kao napolju. Nije kao Petrući, on dođe, sedi sa mnom, a Aleksa nikad ne dođe. Pozove me kad Mina legne. To je neki novi Aleksa u rijalitiju, mislim da je Mina malo uticala na tebe - pravdao se Stolić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja neću da sedim sa nekim ljudima koji meni ne prijaju. Mi tebe ne komentarišemo, ona nijednu reč ružnu nije rekla za tebe. Kada si došao ovde, rekao si da ćeš biti u drugom budžetu, sa Marijanom. To je bio tvoj način da joj priđeš. To je jedan od razloga. Ti se družiš sa drugim ljudima, koji meni ne prijaju, ja se družim sa ljudima koji tebi ne prijaju. Mina se prema meni postavila drugačije nego prema drugim ljudima. Nije se zaljubila u mene, u to sam siguran - zaključio je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je ustao Lepi Mića, koji je izneo svoje iskreno mišljenje i naveo da je svima jasno da je Mina do ušiju zaljubljena u mladog pevača.

Mina je zaljubljena u gospodina, to je jasno kao dan, Aleksa da bi zadovoljio njene želje dolazi tačno do ivice žileta. On to radi fantastično, voli svoju devojku, ali Mini to odgovara. Aleksa je baš onakav kakav treba da bude, lep, kulturan, pametan, vaspitan, on sve zna, jedan je od glavnih favorita ovde - rekao je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ON JE SELJAK IZ SVILAJNCA: Marijana prozvala Tomu, on je ponizio pred svima: KAD BI POVELA RAČUNA O NEČEMU, MOŽDA BI i BIO SA TOBOM! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksa Savić

'