AKTUELNO

O svom odnosu razgovarali su u Rajskom vrtu.

Stanija Dobrojević i Bane Čolak osamilili su se u Rajskom vrtu kako bi popričali o njihovom odnosu. Stanija je zbog ultimatuma Vladimira Tomovića morala da napusti krevet koji se nalazio tik do Banetovog, te joj je u toku razgovora Čolak poručio da joj to nikada neće oprostiti.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si se sinoć ponašao kao da te ja ostavljam - započela je Stanija.
Ja nikada ne bih otišao od tebe, i kad si me najstrašnije pljuvala, ja sam rekao da ne idem od tebe - odgovorio joj je Bane.
Zašto si otišla tamo - upitao ju je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Od prvog dana tražim krevet, u taj mi se nikad nije ulazilo. Posle kad si ti krenuo da pričaš gluposti, tražila sam razlog da se prebacim, sad imam razlog. Ti si moja rijaliti sprdnjica. Ti si doživeo moj odlazak iz kreveta najtragičnije - bila je jasna Dobrojevićeva.

Stanija i Bane su spavali jedno kraj drugog po njenom drugom povratku, međutim, nakon što je od sad već bivšeg dečka, Vladimira dobila ultimatum da bira između njih dvojice, Dobrojevićeva je izabrala Tomovića, ali je na kraju izgubila i mesto u krevetu, ali i partnera.

Nije, nego navikao sam na tebe. Mesec dana si tu, a sada demonstrativno napuštaš. Zato što je krenučla priča, zato ćeš da napuštaš krevet - uzvratio joj je cimer.

Foto: TvPink Printscreen

Onda kada mi je dao ultimatum, i kad nisam imala gde, ali sada imam gde da idem - prisetila se Stanija razloga zbog kog je napustila krevet.
Ja sam tebi rekao da tebi to nikada neću oprostiti. Imao sam najveću želju sinoć da ti priđem i da te zagrlim. Ne umem ja tebe da smirujem rečima, ali umem da te zagrlim i da te utešim. Nema potrebe da te pitam kako se osećaš, jer vidim. A pošto kažeš da sa mnom nemaš temu za razgovor... Zašto plačeš sada? Ja bih tebi sada skinuo te naočare i polizao te suze i zagrlio da te utešim - odbrusio joj je Čolak.
Ti mi, dečko, praviš sr*nja. Ako si se zaljubio, skloni se, pa kad se vratiš u vinklu, onda mi se javiš, ti sad cviliš tu jer sam ja izašla iz kreveta - izjavila je kroz suze Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIPTI OD BESA! Lazar van sebe zbog onog što mu je uradila bivša! Javno joj uputio ŽESTOKU PORUKU (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'