AKTUELNO

Otvorila dušu u Rajskom vrtu.

Drvo mudrosti pozvalo je Mionu Jovanović u Rajski vrt kako bi porazgovaralo sa njom o njenom zamršenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem i Minom Vrbaški. Miona je otkrila kako se oseća trenutno, kao i šta očekuje od njihovog odnosa, a onda je prokomentarisala i Minu.

Pročitajte: MILJANA TRUDNA?! Marija POBESNELA kad je čula OVO, pa poručila ćerki: Pileći mozak! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Postojale su simpatije, ali sam ja svesna sebe. Neću da se ponižavam. Nema potrebe da drugi pričaju da sam glupa i jadna, svako je krojač svoje sudbine i sreće. On je meni rekao sinoć da se previše zaigrao, neka tera dokle tera, pa ćemo videti dokle će stići. Nisam osvetoljubiva, samo će sve da mu se vrati, ako ima potrebe - rekla je Miona, pa nastavila:
Mi se jesmo poljubili preksinoć, Mina mi je rekla da se oni od utorka ljube, neću da se mešam ako im je lepo, samo mi je čudno njegovo ponašanje - dodala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva su tvoja osećanja prema Vladimiru? - upitalo je Drvo Mionu.
On se meni svideo, izdvojio se dosta. On je sam odabrao da hoće da leži sa Minom. Šta ja mogu da promenim. Dovoljno je da su legli u isti krevet. Šta god da su radili, dovoljno je da su legli zajedno. Ne znam da li me testira, ali mislim da bi bilo ružno da me testira na taj način. Očigledno njemu treba osoba kao Mina - odgovorila je Miona.
Da li bi volela da si ta posebna u njegovom životu? - nastavilo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da moram prvo da ga upoznam da bih mogla to da želim. ja bih volela da se izjasni, a ne da me folira. Ja mislim da se njemu više sviđa tip devojke kao što sam ja, zato ne znam šta traži sa Minom. Izgubljena sam u svemu ovome, ništa mi nije jasno. Možda mi je teško jer ne znam o čemu se radi. Ovo mi je jako ružno što radi na ovaj način. Ne znam da li su u vezi, ne znam da li me izbegava. Imamo nas dvoje jako čudan odnos. Dešava se da ne pričamo, pa priđe i priča sa mnom najnormalnije. Ne znam - istakla je Jovanovićeva.
Ponos te čini snažnom, ali ne i srećnom, zapamti to - posavetovalo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Miona Jovanović

'