AKTUELNO

Ovo će zaprepastiti sve!

Luna Đogani i Sanja Stanković odlučile su da otvore sve karte i pokušaju da njihovom prijateljstvu daju još jednu šansu, a mlada blogerka je bila spremna da joj prizna sve što joj je bilo na duši i pokaže koliko joj je zapravo značila.

Međutim, Đoganijeva se nakon dugog razgovora ponovo dotakla teme o bivšem dečku Slobodanu Radanoviću, pa prvi put otkrila šta se dešavalo sa njima otkad su napustili prvu sezonu ''Zadruge 1''. Sanja je bila vidno šokirana kad je čula šta je sve Luna sakrila od javnosti kako bi ga zaštitila od svega što može da poremeti njegovu karijeru.

Foto: TvPink Printscreen

On laže čim zine, mogla sam da mu napakostim kako stignem, ali nisam takav čovek. Nisam u fazonu da pokazujem prepiske, lagao je ceo svet. Njemu na čast! Za mene sve Bog vidi i za druge ljude, vratiće se i njima. To je život. Njemu je to bila poenta, da zarađuje novac po celom svetu i da bude popularan! Ja kad bih ti pričala šta je sve uradio napolju, zgadilo mi se sve. Žao mi je što pričam to ovako, ali to je istina. Sa svakom ženom sa kojom bude. On manipuliše sa svima, samo da znaš šta je sve radio i za ljude na nastupima i za poklone. Uvek sam pričala sve najbolje o njemu. A on, kao da me ne poznaje. Samo da se opere i da me gurne u ćošak i ako može da sakrije što je ikada bio sa mnom. A kleo se u mene! - rekla je Luna, a onda se ponovo osvrnula na situacije koje bi najradije zaboravila.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ličila na sebe, da mi nije ovog čoveka ovde, ne znam šta bi se desilo. Da nisam ušla ovde, sedela bih kući i jela go*na. Toliko me niko nije hteo. Bila sam ku*va, rasturačica brakova... - nastavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš da su pričali da ti pokušavaš da budeš Kija. Stav, ponašanje, govor, sve. Smejala sam se, nisam mogla da verujem da to radiš - rekla je Sanja.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'