AKTUELNO

Ovo će zasigurno zaprepastiti sve.

Pre samo nekoliko dana Adam Đogani je od Drveta mudrosti dobio vrednu nagradu za uspešno obavljen zadatak, a to je večera za dvoje. Iako su svi očekivali da će kao svoju partnerku izabrati Marijanu Zonjić i sa njom uživati u svim poslasticama, on je na iznenađenje mnogih odlučio da to bude niko drugi nego Aleksandra Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je poznato da je Subotićeva u najgledaniji ušla sa svojim izabranikom Davidom Dragojevićem, niko nije očekivao da će zadrugarka imati brojne konflikte i rasprave njim. Iako je nekoliko puta izjavila da ne postoji mogućnost da pogazi svoje emocije i srce pokloni nekom od svog cimera, Adam je u razgovoru sa Jelenom Krunić demantovao to i ispričao joj nešto što je nju šokiralo.

Znam tačno celu njenu situaciju od spolja i sve, gađao bih se biftekom sa njom. Ona mi zamera što se ja ponašam kao dete, ponekad mi prebacuje, ali ono... I znaš šta je još rekla. Kad je bila ona igra sa čamcima, one laži... i sad imalo je još jedno mesto i ja kažem: Hajde, Nora...i ona me šutne ispod - ispričao je Adam aludirajući na Aleksandru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne može ona tebe da menja. Drago mi je što je prsla, ali samo da nije...joj - rekla je Krunićka.

Da li Subotićeva zaista gaji emocije prema Đoganiju ili je u njemu pronašla utočište posle žestokih rasprava koje je imala sa svojim dečkom, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Adam Đogani

#Jelena Krunić

'