AKTUELNO

Mića još uvek neće menjati stav o svojoj nekadašnoj prijateljici.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Stolić pitao je Lepog Miću kakvo je sada njegovo mišenje o Dragani Mitar. Mića i Dragana nekada su bili u odličnim odnosima, ali danas se dogodila svađa koja je poljuljala njihovo druženje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni nije ovo prvi put da imam ovakve situacije sa prijateljima. Neka prenoći, neću ulaziti u svađe sa Draganom. Dobro se zna šta sam sve učinio za Draganu. Drago mi je što je nikada nisam uvredio. Neću sada da promenim mišljenje o njoj. Ja kada imam svađu sa drugom, ne menjam mišljenje odmah! Primetio sam u poslednje vreme da ona ide drugim putem. Ja sam ti sve rekao Dragana! Zašto nisi rekao da te ja vodim kao kera pre pet meseci? Ti si i te kako j*bala meni majku. Ako sam te ja uvredio za tvoju debljinu, trebala si da kažeš - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si prvi počeo sa ružnim rečima! Ja ću ostati dosledna. Ti znaš da ja ne psujem, ali kada počneš da me vređaš i ja ću. Vidi se napolju sve! Mene to tvoje vređanje ne dotiče! Živele k*rve, živele sponzoruše - pričala je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'