AKTUELNO

Mića progovorio o svom ponašanju prema Žiži, Sanja tražila pelene za glumicu!

Glavna tema na porodičnom sastanku, koji je završen u toku izlaganja Jelene Golubović, bila je Žiža Stojanović. Ranije u toku noći Milan Milošević rekao je ukućanima šta je o njima govorila glumica, a to je najviše povredilo Lepog Miću. Novinar je danima izigravao Drvo mudrosti. Žiža je juče od njega tražila i krišom da jede veoma kaloričnu hranu, iako tvrdi da je danima na dijeti.

Foto: RTV Pink

Ja sam Žižu psovao i vređao namerno da bih je podigao iz njene porodične tragedije. Uz to sam je terao da se kupa i oblači. Ona pored svega toga priča najgore o meni. Žiža, šta god da sam ti pričao, drago mi je što sam video osmeh na tvom licu - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam prvi osetio da se Žiža oseća. Nisam imao m*da to da joj kažem. Mislim da je ona jedan veliki lažov! Milan nas je sa ovom pričom ubedio kakav je ona čovek. Ona je za mene najveći lažov i prevarant. Uzima stvari i hranu, kao da će u grob da je odnese - ubacio se Bane.

Većina zadrugara bila je na strani Lepog Miće. Oni su rekli da je možda pevač bio u dosta situacija vulgaran prema glumici, ali da je to ipak pozitivno uticalo na nju jer je ona počela više računa da vodi o sebi i higijeni.

Foto: RTV Pink

Svi možemo da se setimo prizora iza Žižinog kreveta. Da nije bilo Miće, skupili bi se crvi. Mića je taj koji je nagovorio Žižu da to očisti. Nju je bilo briga da se okupa. Mnogo ukućani komentarišu kada Žiža ustane, šta se vidi na njenoj spavaćici. Ja bih volela da se njoj donesu pelene za odrasle - rekla je Sanja, a glumica je ostala šokirana.

Šta su još o glumici rekli ostali zadrugari i kako je sve izgledalo na porodičnom sastanku kada se pričalo o odnosu Žiže Stojanović i Lepog Miće, možete pogledati u sledećim video-prilozima.

PROČITAJTE: OD PONEDELJKA ĆE NA DIJETU: Stanarima priča kako vodi računa o ishrani, a krišom želi da jede ŠNICLU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Žiža Stojanović

'