AKTUELNO

Miljković se složio sa izlaganjem svoje devojke.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Sledeće pitanje koje je pristiglo na adresu impresivnog imanja u Šimanovcima bilo je upućeno Luni Đogani i Marku Miljkoviću. "Kakvi su vaši zajednički planovi za budućnost nakon rijalitija", bilo je pitanje za ovaj ljubavni par.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BANE SE UPECAO KAO MLAD MAJMUN, SLEDEĆI JE PAVLE! Zadrugari otkrili Stanijinu taktiku, Čolak POBESNEO! (VIDEO)

Mi nemamo planove, ja ih neću praviti jer ne želim da se razočaram kao prošli put. Da očekujem nešto i posle da ne bude tako. Ja za sad gledam našu vezu iz dana u dan i time se vodim. Volela bih da Marko i ja opstanemo ovde i da izdržimo i napolju. Vidim ga pored sebe ali ne planiram ništa - rekla je Luna, a sa njom se složio i Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Imamo dosta slično mišljenje što se toga tiče. Trenutno nam je prelepo i gledamo da uživamo u trenutku koliko možemo. Što se tiče planova, ja bih voleo da nam bude lepo, da ne pričam šta i kako - zaključio je Marko.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'