AKTUELNO

Ne želi da padne senka na njegovu ljubav.

"Pitanja gledalaca" je jedna od omiljenih emisija verne publike, ali i trenutak kada mnoge maske u Beloj kući padnu. Zato je i ove noći voditelj Milan Milošević posetio zadrugare kako bi im postavio pitanja koja publiku najviše zanimaju.

Sledeće pitanje pristiglo na adresu "Zadruge" stiglo je za Sanju Stanković, Anu Korać i Jovanu Tomić Matoru. "Da li su kreveti vaše privatno vlasništvo, pa ne date nikome da legne u krevet" glasilo je pitanje za njih tri.

Foto: TvPink Printscreen

Znamo da nije naše vlasništvo, ali nema mesta u našem delu - rekla je Sanja, a krevet koji je bio sporan trebalo je da pripadne Staniji Dobrojević.
Ja ne znam. Stolić me je pitao da li može kod nas da pređe, ja sam mu rekla "Nemoj molim te" - navela je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je Staniji dečko tražio da beži od Baneta onda ne treba da spava ni pored mene. Ne želim da se osećam neprijatno. Tu sam ja sa Anom, meni to ne treba. Ja sam i te kako siguran i u sebe i u svoju ljubav sa Anom. To je kao neki vid njene provokacije - naveo je David Dragojević i time objasnio da Stanija ne može da poremeti njegov odnos sa Koraćevom, čak iako bude spavala pored njih.

Foto: TvPink Printscreen

Posle tog poziva sa Vladimirom, ja sam tražila da menjam krevet. Jedini mi je ponudio svoj krevet Stolić, a to je krevet pored Davida i Ane. Ali opet bi bile neke priče kako ja hoću da voajerišem. Posle sam htela sam da idem u Zerinin krevet a onda je Jelena rekla da Zerina ne bi volela da dolazim u njen krevet - navela je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je posle poziva sa svojim nazovi dečkom došla i htela da spava u krevetu pored mog. Tu je legla Nadežda koja je došla pre tog poziva od 30 sekundi - zaključila je Jelena Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: HAOS NEVIĐENIH RAZMERA! Zadrugarke pobesnele, obezbeđenje ih JEDVA RAZDVOJILO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Stanija Dobrojević

'