AKTUELNO

Ne želi da drugi osuđuju njegovu suprugu.

U Beloj kući je večeras organizovana "Igra istine", novinar Milan Milošević pitao je Slobu Radanovića da otkrije šta je to Mikija Đuričića zamolio kada su se oni vraćali sa žurke, a tiče se Kristine Kockar Kije.

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo kada smo se vratili sa žurke. Ja sam hteo da to ostane tajna. Miki i Bora su izlazili napolje, ja sam mu (Mikiju) samo prišao i rekao: "Hvala za ono što si uskočio za mene za stolom, i sve što uskačeš uvek. Nemoj više da Kristinu nazivaš ku*vom preda mnom... ". I to je to. To sam uradio iz poštovanja - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, na žurki koju je organizovao Veliki šef Kija je popila previše, što su primetili svi ukućani, a Sloba je prokomentarisao šta je posavetovao svoju još uvek zakonitu suprugu ovom prilikom.

Ovde sam brinuo o mnogim nebitnijim ljudima. Što i njoj ne bih pomogao nekim savetima. Ja sam joj prišao i rekao: "Nemoj više da piješ. Idi lezi, odmori." Čak smo Luna i ja s njom porazgovarali - rekao je pevač.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Kazne sve STROŽE: Veliki šef poslao pismo KOJE JE ZALEDILO SVE ZADRUGARE, pa izazvao BURNE reakcije! (VIDEO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'