AKTUELNO

Ne može više da je trpi!

Tokom emisije ,,Pretres sa Milanom Miloševićem" došlo je do žestokog okršaja između Ljube Pantović i Davida Dragojevića. Naime, njihov sukob eskalirao je kada je Miljana Kulić prokomentarisala da je David, koji nije otišao na žurku Pantovićeve, uljez, kao i njegova devojka Ana Korać.

Iznervirana, Ljuba je ušla u raspravu sa Davidom, gde su izneli ponovo niz uvreda na račun jedan drugog. Dragojević je potom izleteo iz Bele kuće, te je seo da doku, gde mu je prišla Koraćeva, kako bi ga utešila.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo odvratno, ja sam sada rekla i njoj i tebi. Nemojte da se komentarišete. Ako je ona mogla mene da zamoli da ne komentarišem Aleksandru, ne mora ni ona tebe da komentariše. Vi to što imate, ja nisam bila u tome i meni je neprijatno kada krenete tako da pričate - započela je Koraćeva.
Ma, boli me k*rac bre za nju - osbruio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ne volim da te vidim takvog, ne želim da se ti vraćaš u tu priču. Glupo je da iznosite vi takve stvari, zato ne volim da slušam to - izjavila je Ana.
Kakve stvari, ona izmišlja, izmišlja - odgovorio je David.

Ana ga je potom zagrlila kako bi smirila svog voljenog, a zatim ga je i odvela nazad u Belu kuću.

PROČITAJTE JOŠ: Marko prekinuo program zbog važnog OBAVEŠTENJA: OVIM gestom demantovao je da između Save i njega postoji netrpeljivost! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'