AKTUELNO

U Beloj kući nastao je totalni haos!

Zadrugarka Miljana Kulić prepoznatljiva je po svom oštrom jeziku, ali i stavu od kog ne odstupa kada je u pitanju njeno mišljenje o pojedinim takmičarima.

Ove noći u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" započeli su temu o tome kako je Miljana komentarisala zadrugarke koje su se podvrgle hiruškim intervencijama kako bi imale željeni izgled, a ona je bez dlake na jeziku ispričala šta je priznala javnosti u intervjuu sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija ima seljačku lepotu, ali je zgodna, rekla sam da mislim da je vadila rebra. Ja preferiram prirodne devojke. Ana je uradila grudi, jagodice, zube i kosu! Veštačke su mi. Luna mi nije lepa uopšte, ali je simpatična - rekla je Miljana.

Zbog ovog izlaganja došlo je do burnih reakcija Ane Korać koja je bila prozvana, ali ona je tvrdila da je na sebi uradila samo grudi.

Ja sam uradila samo grudi, sve ostalo je prirodno! Da li su Kulićke zadovoljne? - pitala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Njena majka, Marija Kulić upitala je Miljanu šta za nju znači reč ,,sponzoruša", a ona je pred svima zajedno sa Lepim Mićom demonstrativno objasnila šta misli o tome.

To je, evo. Sada Lepi Mića ima godine kao moj otac. I ja sad dođem sa njim u klub i igram kao striptizeta. A on je frajer zato što je pored njega lepa devojka i plati mi za to. Eto, to je sponzoruša. Opet sam naglasila da su sve to lepe devojke. Ja čim izađem odavde radim grudi, jer su mi pale od dojenja - rekla je Miljana.

Koraćeva se odmah pronašla u svemu što je ova ukućanka ispričala, pa joj žestoko odbrusila.

Foto: TvPink Printscreen

Odakle tebi to da sam ja sponzoruša? Nema potrebe da budete ljubomorne, sve može da se kupi - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

A onda je Stanija Dobrojević zamolila Miljanu da pred svima otkrije zbog čega misli da je ona vadila rebra, pa pred svima pokazala stomak.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Miljana Kulić

#Stanija Dobrojević

'