AKTUELNO

Niko nije očekivao da će izneti celu istinu za stolom!

Odlukom glasova publike u toku prethodne noći zvanično i zauvek "Zadrugu 2" napustila je ukućanka Zerina Hećo. Ona je dobila najmanju podršku, a javnost je žestoko osudila njene postupke koji su bili neprimereni i krajnje nedopustivi.

Povrh nedoličnog ponašanja, Zerina je odlučila da se samoinicijativno ošiša i obrije glavu, a kao razloge za to navela je sumnju da je zdravstveno obolela, iako su rezultati analiza pokazali da je suprotno.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi započeo svoju emisiju ,,Pretres nedelje", a upravo su na samom početku svi zadrugari počeli raspravu o njenom ponašanju i polemisali o tome koliko je ona zapravo bila iskrena.

Kad je videla da gubi podršku dve drugarice, ja sam je provalio. Provalio sam je kad je ušla u kuću i iz čista mira se umešala da napada Staniju. Pa tužni pogledi ka meni i Suzani... Priča kako joj je žao zbog nas. To je čista nemoć! Ja verujem samo da se ošišala. Onda je ustala da kaže da će da napiše knjigu. Meni su pre deset godina ponudili da napišem j*benog kuvara, jer nemam hrabrosti, a kamoli knjigu - rekao je Miki Đuričić.
Žena nije normalna, priča da će da napiše knjigu i još odlučuje koliko će procenata dati. Žena nije normalna - rekla je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla mi je ,,Ja sam u psihičkom rastrojstvu, pokušavam da pobegnem od stvarnosti". Zato je i razmišljala o tome da bude pisac i o svojoj karijeri - rekao je Bane Čolak.
Ja sam prva dobila informaciju da će napisati knjigu. Bila je presrećna kad je rekla da će pisati o svom životu, do trenutka kad je rekla da će pisati o tim nemilim situacijama, zaustavila se - rekla je Jelena Krunić.
Ona je težak folirant, lažov. Ne znam šta će raditi sa detetom kad bude izašla. Težak folirant - rekao je Toma Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je radila za vreme nominacija, liči mi na igru. Ona ne bi prećutala ništa, to svi znamo. Dok su bili komentari, tresla se i stiskala je meni ruku. Drugu ruku je stiskala na stolu, sve je bilo mokro. Ona je i te kako želela da oda utisak neke potresene osobe, a da je potisnula sebe što znači da se igra - rekla je Ljuba Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je bilo žao i plakala sam, mislila sam da ima neku bolest, pa je to uradila. Setila sam se svega! Zadrugovizija, pa histerisanje. Kad je plakala zbog Čolaka, podržavala sam i kad je padala na pod, verovala sam. Ali, kad je zbog Vladimira napravila performans, a zna ga dve nedelje... Čolak hoće da se poistoveti sa njom, pa je to uradio, da kupi publiku - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila prisutna kad je dobila rezultate gde je pisalo da je sve u redu!  Posle toga se ošišala - rekla je Zlata Đurković.

Šta su još takmičari ispričali o Zerini, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'